Om Klatten

MC-Klatten er en motorcykelklub i midten af Kolding By, med eget klublokale, værksted og garage.

Klubbens medlemmer spænder bredt og har motorcykler i alle kategorier, størrelser og farver. Medlemmerne er ligeså forskellige som motorcyklerne, men fælles er passionen omkring motorcykler, ture og fede motorcykeloplevelser, som binder os sammen i en unik gruppe med plads til alle og hvor der er "højt til loftet".

MC Klatten så sine dage i 1996 hvor nogle ildsjæle besluttede at stifte en klub. Da 90érne var plaget af rivalisering blandt en række andre og alternative motorcykelklubber (primært relateret til rockergrupperinger) blev det besluttet, at der i klubben ikke skulle køres med veste og rygmærker. Klublokalerne i Olaf Ryes Gade blev indrettet og her har MC Klatten stadig til huse, den dag i dag. Der blev indrettet klublokale og værksted og senere kom garagen til. MC Klattens navn fik sin oprindelse efter længere tids debat, idet mange forslag var oppe og vende. Det var på det tidspunkt vigtigt, at relationer til 1% klubber ikke kunne knyttes til klubbens navn og logo. Da der blev skruet meget i nye og gamle motorcykler, samt ikke mindst på enduro-, cross- og sportsmaskiner samt, at der var et stort fællesskab i værkstedet, faldt navnet på MC Klatten og dertil hørende logo, med symbolik i en olieklat.

 

Ønsker du at vide mere?
Kontakt Formanden: Finn Damkjær på E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Men kom gerne forbi og sig hej på vores faste klubdage i Olaf Ryes Gade 7e, Kolding.

Faste klubdage:
Tirsdag:  kl. 19.00 - ca. 23.00 Motorlære/skrueaften/køreture.
Torsdag: kl. 19.00 - ca. 23.00 Klubaften.

Men der er næsten altid nogle medlemmer i klubben, som har gang i det ene eller andet projekt, så hold dig ikke tilbage med at kigge forbi.

 

 

 

 

Persondatapolitik
MC-Klatten anvender almindelige personoplysninger til registrering af medlemskab.
MC-Klatten anvender ikke personfølsomme oplysninger.
MC-Klatten deler ikke personoplysninger med andre foreninger eller instanser.

Foto, billeder, som tages af medlemmer kan offentliggøres på MC-Klattens hjemmeside samt Facebook grupper.
Ved indmeldelse accepterer det enkelte medlem, at almindelig situationsbilleder kan optræde uden for lukkede grupper. Såfremt et medlem ikke vil have et foto offentliggjort skal vedkommende gøre opmærksom på dette over for fotografen i situationen, eller en af MC-Klattens bestyrelsesmedlemmer.

Personoplysninger anvendes alene til registrering af medlemskab samt fejring af fødselsdage m.v. Det enkelte medlem kan ved udfyldelse af personlige data i egen profil indsætte relevante data, som ønskes anvendt i MC-Klattens lukkede forum hvortil der kræves Login tilladelse (medlemskab). MC-Klatten registrer ikke CPR nummer.

Opbevaring af personoplysninger.
MC-Klatten opbevarer personoplysninger på klubbens medlemmer i elektronisk udgave på klubbens lukkede forum (kun adgang for medlemmer). 
Klubbens kasserer opbevarer personoplysninger i elektronisk form i forbindelse med registrering af medlemmer herunder betaling af kontingent, leje af garage, indbetaling til arrangementer m.v.

Copyright ©2024 www.mc-klatten.dk - Design by Top 10 Binary Options