• Pølsetirsdag

  • Rørbæk Sø

  • Klatten

  • Roadhouse

  • Skovgrillen

  • Ejer Baunehøj

  • Besøg ved Åbent Hus

  • Ud i det Blå

Se vores nye

Om Klatten

MC-Klatten er en motorcykelklub i midten af Kolding By, med eget klublokale, værksted og garage.

Klubbens medlemmer spænder bredt og har motorcykler i alle kategorier, størrelser og farver. Medlemmerne er ligeså forskellige som motorcyklerne, men fælles er passionen omkring motorcykler, ture og fede motorcykeloplevelser, som binder os sammen i en unik gruppe med plads til alle og hvor der er "højt til loftet".

Ønsker du at vide mere?
Kontakt Formanden: Finn Damkjær på E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Men kom gerne forbi og sig hej på vores faste klubdage i Olaf Ryesgade 7 E, Kolding.

Faste klubdage:
Tirsdag:  kl. 19.00 - ca. 23.00 Motorlære/skrueaften/køreture.
Torsdag: kl. 19.00 - ca. 23.00 Klubaften.

Men der er næsten altid nogle medlemmer i klubben, som har gang i det ene eller andet projekt, så hold dig ikke tilbage med at kigge forbi.

 

 

 

 

Persondatapolitik
MC-Klatten anvender almindelige personoplysninger til registrering af medlemskab.
MC-Klatten anvender ikke personfølsomme oplysninger.
MC-Klatten deler ikke personoplysninger med andre foreninger eller instanser.

Foto, billeder, som tages af medlemmer kan offentliggøres på MC-Klattens hjemmeside samt Facebook grupper.
Ved indmeldelse accepterer det enkelte medlem, at almindelig situationsbilleder kan optræde uden for lukkede grupper. Såfremt et medlem ikke vil have et foto offentliggjort skal vedkommende gøre opmærksom på dette over for fotografen i situationen, eller en af MC-Klattens bestyrelsesmedlemmer.

Personoplysninger anvendes alene til registrering af medlemskab samt fejring af fødselsdage m.v. Det enkelte medlem kan ved udfyldelse af personlige data i egen profil indsætte relevante data, som ønskes anvendt i MC-Klattens lukkede forum hvortil der kræves Login tilladelse (medlemskab). MC-Klatten registrer ikke CPR nummer.

Opbevaring af personoplysninger.
MC-Klatten opbevarer personoplysninger på klubbens medlemmer i elektronisk udgave på klubbens lukkede forum (kun adgang for medlemmer). 
Klubbens kasserer opbevarer personoplysninger i elektronisk form i forbindelse med registrering af medlemmer herunder betaling af kontingent, leje af garage, indbetaling til arrangementer m.v.

Copyright ©2024 www.mc-klatten.dk - Design by Top 10 Binary Options