Racing Team

Nyt fra Klatten Racing Team

I weekenden d. 24/25 juni afholdte Classic Road Racing 3. og 4. afdeling af DM på Padborg Park hvor, Midsommerløbet også blev afviklet.
Fra Klatten Racing Team deltog kun Claus Andersen

Vejret viste sig ikke fra sin bedste side, dog var banen fint tør og gav ikke problemer for køerne. Trods gråvejr og blæst var der mødt mange tilskuer op og da løbet også bød på Formel 4 og Formel 5 biler, to forskellige Cups og mesterskaber i en weekend med masser af action.

Tilmeldingerne til stævnet var igen gode, 63 kørere kørte om DM pointene, hvoraf der var 2 udenlandske kørere, som kørte på dansk licens.
Selvom vejret drillede lidt, var stemningen god og alle var i godt humør.
Ved hvert løb er der altid førermøder, men der udføres også en teknisk kontrol, hvor der kontrolleres om MC og udstyr er i orden.
Der kontrolleres ting som f.eks. bremser, styretøj, læderdragt, handsker mv.
Dette er en sikkerhedsforanstaltning, som sikre kørerne det høst mulige sikkerhed, når man deltager i løb.

I første heat søndag, i den to store klasser med cykler fra 1980-87 <1100 ccm), samt Super Bike (750ccm) op til 1998, stødte to kørere uheldigvis sammen ved starten og den ene måtte en tur på hospitalet med helikopter til Flensburg. Padborg Park håndterede situationen meget professionelt og med en hurtigt indsats på ulykkesstedet, blev yderligere skader forhindret.

Alle løb i DM Classic 3 - Heat 1 og efterfølgende tidtagning blev derfor aflyst, dels pga. tilskadekomne skulle flyttes og ryddes op på banen.

AMK´s ” Race Office” (en campingvogn i ryttergråden) hvor køerne bl.a. kan hente resultater, tider mv. Har fået et ”face lift” så den er let genkendelig.